close
Download our Mobile App for free With the instant messaging feature, Messaging is now live, start using it now!
Всё Меню

Готовая Одежда – Мода / Оверсайз Одежда Запросы

Вы просматриваете объявления Пост о Продажах в подкатегории Оверсайз Одежда категории Готовая Одежда – Мода.
Фильтры

ФИЛЬТРАЦИЯ

  • Filter IconГотовая Одежда – Мода
  • Filter Icon Оверсайз Одежда
  • Filter IconПродажа

СТРАНЫ

42-44-46-48 beden vual astarli şi̇fon elbi̇seleri̇mi̇zi̇n stok fazlasi bazi modelleri̇ i̇malat fi̇yatina satişa sunmaktayiz

Yurtdışına ilaç ihracatı yapıyorum bunun yanında tekstil ürünleri ihraç ediyorum daha fazla müşteriye ulaşmak için size yazıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler iyi çalışmalar

İş kıyafetleri, sağlık üniformaları, Tişörtler, Kapüşonlular, Polar,Ceketler, Yelekler ve Günlük giyim de bizim işimiz çocuk ve yetişkin eşofman takımları sweatshirt'ler jogger lar CASUALSTLE Tekstil markasıyla size özel markalar ve kendi markamızın ürünlerini uzman kadromuzla üretip satışa sunuyoruz.

Alaz Karbon sera gazı emisyon hesaplama ve raporlama platformu Alaz Karbon, Yeşil Bir Gelecek Karbon Danışmanlık Yazılım ve Teknoloji A.Ş. tarafından geliştirilmiş bir yazılım ürünüdür. Bu yazılım ile kurumsal karbon ayak izi hesaplamaları ve raporlaması otomatik olarak yapılmaktadır. Karbon ayak izinizi ücretsiz üye olarak hesaplayabilirsiniz.

elimde hazır kendi markam olan u***** markasıyla ürettigim 75 6'lı seri 1 2 2 1 üç iplik pantolon gri renk, oversize pijama alt 700 adet çok renkli ,atlet s/m 500 adet,bayan külot s/m 4250 adet çok renkli mevcuttur .ilgilenenler iletişime geçebilir. ayrıca sipariş olarak üree-tim yapılır.

We produce every desired clothing product with expert designers and modelists. We can produce the product you want

Kadın büyük beden giyim sektöründe tarzımızda ve kalitemizde tekiz. Ürünlerimizin her biri istisnasız kendi üretimimizdir. Günlük, ofis, özel günler her tarzda ürünlere sahibiz. 36 ve üzeri bedende her kadına hitap ediyoruz. Üretim adetinde sınırlamamız yok. İstenilen adette siparişi vaad ettiğimiz tarihte teslim edebiliriz. Şu anda hem Türkiye içi hem de Azerbaycan olmak üzere çevrimiçi pazaryelerinde perakende satışlarımız mevcut. Ayrıca yine Türkiye içi ve Afrika ülkelerine toptan satış da yapmaktayız. Hedefimiz, markamız Lady Fancy 'yi tüm dünyaya tanıtmak.

We produce all kinds of women's clothing such as nightgowns, dressing gowns, pajamas, home wear, dresses and abaya.

We have been manufacturing sportswear - textiles - since 2005. Since 2018, we have signed agreements with many teams in different countries in the Balkan market. Now we want to find a place in the Europan market and we want our business partners to take advantage of the opportunities. I am sending you our catalog which I think may be of interest to you .

Поддержка Whatsapp Вернуться Наверх