close
Download our Mobile App for free With the instant messaging feature, Messaging is now live, start using it now!
كل القائمة

طلبات تغليف ورق طباعة / هداية ترويجية / تركيا

أنت تشاهد إعلانات شراء بوست في الفئة تغليف ورق طباعة والفئة الفرعية هداية ترويجية من تركيا
المرشحات

التشريح

  • Filter Iconتغليف ورق طباعة
  • Filter Icon هداية ترويجية
  • Filter Iconتركيا
  • Filter Iconشراء

Ben **** Promosyon ekibinden Mustafa, mor renkli termos arıyorum 150-200 Adet gibi bir sipariş geçeceğim benimle iletişime geçerseniz sevinirim :)

I'm looking for a woven football scarf manufacturer I need this football scarf In acrylic Need a sample price then price for 500 trial order then a price for 2000 per month regular order or 4 designs which I can bring one in to.show you which I have In Istanbul The size is 145 x 17 cm end to end not including the tassles Thank you dear

ben led ışıklı yelpaze arıyorum alım yapmak istediğim adet minimum 1.000 adet - maximum 5.000 adet olacak

"Konu: Çakmak Tedariki İçin Fiyat Teklifi Talebi ve Marka İsim Özelleştirme Hakkında Soru Sağlık ve esenlik içinde olduğunuzu umuyoruz. Müşteri taleplerinin tümünü karşılamaya yönelik ticaret ve hizmet sağlama konusunda ilgilenen bir şirket olarak sizinle iletişime geçiyoruz. Bugün, çakmak tedariki ve sağlanması için fiyat teklifi talep etmek ve ayrıca marka ismi özelleştirmesi hakkında önemli bir soru sormak amacıyla sizinle iletişime geçiyoruz. Lütfen aşağıdakileri içeren detaylı bir fiyat teklifi sunun: - Sipariş için mevcut miktarlar. - Çakmakların özellikleri, malzemeleri ve farklı mevcut boyutlar dahil. - Farklı miktarlar için birim fiyatlar, mümkünse. - Tahmini nakliye ve teslimat politikası, maliyet ve süre dahil. - Siparişle ilgili olabilecek diğer önemli detaylar.

Search for hotel supplies such as notebooks, pens, promotional gifts

mr g****** firmasından konuşuyorum 7000 set lazım bize ayna tarak seti

Sarı kurdeleli boş madalya almak istiyoruz İlgili: YAVUZ YEŞİLBURSA Tel: 534-3478758 / Whatsapp renksanreklam.com.tr

I'm sahar, from concept company, we are advertising company we need to buying advertising gifts in commercial quantities for our company that .

الدعم Whatsapp العودة إلى الأعلى