close
Download our Mobile App for free With the instant messaging feature, Messaging is now live, start using it now!
كل القائمة

طلبات تغليف ورق طباعة / التعبئة والتغليف المتاح / تركيا

أنت تشاهد إعلانات شراء بوست في الفئة تغليف ورق طباعة والفئة الفرعية التعبئة والتغليف المتاح من تركيا
المرشحات

التشريح

  • Filter Iconتغليف ورق طباعة
  • Filter Icon التعبئة والتغليف المتاح
  • Filter Iconتركيا
  • Filter Iconشراء

Merhabalar Amerika pazarı için kağıt tabak üreticisi aramaktayım. Toptan Konteyner bazlı bir alımım olacak ama üretici olması önemli 9 inch Paper Plate (190 GSM) resimleri ve spek. paylaştım.

22/18/3.5 bir container sipariş olacak fiyat teklifi gönderir misiniz

Yurt dışındaki müşterimiz için toplu miktarda değişik boylarda alüminyum kase alımı yapacağız. lütfen katalog ve fiyat listesini paylaşınız. Whatssapp +90 539 ****

Yurt dışındaki müşterimiz için toplu miktarda 50 cc plastik sos kabı (ayrı kapaklı ve oval) alımı yapacağız. tekliflerinizi bekliyorum.

Merhabalar. Portekiz deki şirketimize Türkiye’den konteyner bazında farklı ölçülerde pizza kutusu ve kebab box ürünleri almak istiyorum. Teşekkürler.

Restaurant için bir konteyner hamburger,döner kabı, plastik poşet, pizza kutusu,servis kağıdı alınacaktır. Fotoğraflar ekte paylaşılmıştır. Adetler bir konteynerı dolduracak şekilde yükleme talimatınız doğrultusunda değişkenlik gösterebilir. Hamburger Kutusu Küçük 16*15*8 Hamburger Kutusu Orta 19*15*8 Döner Kutusu Geniş 24*15*6 Servis Kağıt Ölçüler 45*50 Pizza Kutu Ölçüler 9", 10", 12", 14" Poşet Ölçüler Küçük poşet 26*32 Sap Kısmı 12cm Orta poşet 27*39 Sap Kısmı 12 cm Büyük poşet 30*41 Sap kısmı 12 cm.

Ambalaj ürünlerinden bir kaç çeşidi seçerek bunları e ticaret sitelerinde satmak için toptan fiyatları hakkında bilgi , fiyat teklifi almak istiyorum.

I need this item 2 containers that’s what I want and I need the prices in turkey Istanbul 40hq containers The top is foil and the plate is paper 053****** ah*************a@hotmail.com

الدعم Whatsapp العودة إلى الأعلى